ژیانی سه وز زندگی سبز greenlife vermicompost

این وبلاگ حاوی مطالب واطلاعات درمورد ورمی کمپوست میباشد وجهت بازاریابی ومشاوره درزمینه ی خرید وفروش راه اندازی فارم

ژیانی سه وز زندگی سبز greenlife vermicompost

این وبلاگ حاوی مطالب واطلاعات درمورد ورمی کمپوست میباشد وجهت بازاریابی ومشاوره درزمینه ی خرید وفروش راه اندازی فارم

تغذیه آبزیان با کرم خاکی

تغذیه آبزیان با کرم خاکی

انواع جلبک، کرم، دافنس، روتیفر، آرتمیا و گاماروس به عنوان غذای زنده مورد استفاده زیادی در تغذیه  

آبزیان دارند، ولی مهمترین غذای زنده مصرفی، کرم‌خاکی مخصوصاً از نوع کرم‌خاکی ایزینیا فوتیدا  

کالیفرنیا می باشد که درصد پروتئین آن معمولا تا ۷۰درصد وزن ماده خشک کرمها را نیز تشکیل می‌دهد بیش از سایر گونه‌هاست .
  از ویژگیهای  کرم‌خاکی خشک شده  ضریب تبدیل بالای آن است بشکلی که مصرف هر یک کیلو از آن مساوی با تولید800 گرم عضله خالص در ماهیان زینتی و غیر زینتی می باشد.
  کرم‌خاکی پروتئین قابل جذب فوق‌العاده زیادی نسبت به گوشت سفید و قرمز دارد و از طرفی توان بالایی در حفظ ارزش غذایی نسبت به دیگر انواع گوشت‌ها را دارا می باشد که نکته فوق العاده ای است .
  کرم‌خاکی ان هم از نوع ایزینیا فتیدا کالیفرنیا یک منبع حیوانی بسیار مناسب بوده که ترکیب اسید آمینه‌ای آن به همراه قابلیت هضم آسان آن از سوی آبزیان و ماهی ها ، خواهد توانست جیره مناسبی برای تغذیه آبزیان قرار گیرد.
 در پرورش ماهی های اکواریومی و نیز ماهی های پرورشی مانند قزل آلا ملاحظه شده است که در نتیجه تغذیه مصنوعی نه تنها مقاومت آنها در برابر بیماری ها بسیار کمترشده بلکه  قدرت تولید مثل آنها  نیز کاهش چشمگیری می‌یابد،
  همچنین رنگ و شکل ظاهری و مزه گوشت نیز در مقایسه با انواعی که در طبیعت و با تغذیه طبیعی تولید می‌شوند،کاملامتفاوت  و غیر قابل قیاس  است .
  برخی ماهیها در شرایط آکواریومی و پرورشی در استخر‌ها یا تولید مثل نمی‌کنند و یا به کندی  این کار را انجام می‌دهند
  که علت آن فقر غذایی نامشهود در خصوص تامین برخی اسیدهای آمینه کمیاب است که کرم خاکی از منابع غنی آنها محسوب می‌شود.
 
ضمنا این اسیدهای امینه برای افزایش مقاومت نوزادان ماهی ها  و پایداری آنها برای عبور از مراحل حساس  زندگی نیزلازم و ضروری هستند امروزه در تغذیه مرحله لاروی آبزیان، تمایل به استفاده از غذای زنده روند رو به رشد داشته  دانش بشری هنوز قادر به تامین مصنوعی کلیه نیازهای غذایی لارونبوده و پوشش این نیاز با غذای زنده مخصوصا با
 
 استفاده از کرم‌خاکی ایزینیا فوتیدا کالیفرنیا قطعه قطعه شده و یا درسته (بسته به نوع وشرایط) راه حل مطلوب و مطمئنی است.
 
استفاده از کرم‌خاکی به جای کرم سفید می تواند، هزینه تولید ماهی های خاویاری را تا شش برابر کاهش می‌دهد واین کاهش هزینه‌های تولید و نیز افزایش کیفیت ماهی های تولیدی در سایر ماهی ها نیز با تفاوتی کم موضوعیت عملی و کاربردی دارد .
  میزان چربی نسبتاً کمتر آن در مقایسه با سایر غذاهای زنده در کنار درصد بالای پروتئین آن ، کرم‌خاکی ایزینیافوتیدا کالیفرنیا را در ردیف غذاهای زنده با ارزش قرار داده است.
 
کرم‌خاکی فاقد اسید آمینه ضروری تریپتوفان می باشد. در این صورت اگر کرم‌خاکی به صورت غذای مکمل درتغذیه موجود استفاده شود، این کمبود با تغذیه از سایر غذاهای فرموله شده جبران می شود و بنابراین مشکل نبودن
 
تریپتوفان و کمبود احتمالی فنیل آلانین و لیزین، بدین صورت بر طرف خواهد شد .
 
در مورد اسید چرب ضروری لینولئیک کمبود آن در جیره وجود نداشته و در صورت کمبود احتمالی اسید لینولئیک نیز مانند
 
اسیدهای آمینه ضروری، این مشکل با تغذیه از غذای گرانول بر طرف می شود .
 
تحقیقات نشان داده که بچه ماهی های تغذیه شده با کرم‌خاکی رشد سریع تر و درصد بازماندگی و مقاومت در برابر
 
استرس نسبت به بچه ماهی هایی که از کرم‌خاکی تغذیه نکرده بودند نشان دادند.

فروش پاییزی کود ارگانیک ورمی کمپوست

فروش پاییزی کود ارگانیک ورمی کمپوست

آغازشد.

قابل توجه کشاورزان ،باغداران و... فروش پاییزی کود ارگانیک ورمی کمپوست بهترین وغنی ترین  

کود بیولوژیکی جهان آغاز شد.

مناسب برای تمام محصولات کشاورزی(زراعی وباغی)

همراه با بروشور،جزوی آموزشی وآموزش ومشاوره عملی مصرف کود به صورت رایگان

 

مناسب برای درخت های مثمروغیرمثمر"نهال کاری ونشا کاری صیفی جات ،سبزیجات،گلهای خانگی،گیاهان دارویی،یونجه  

 

زارعت:گندم،جو،عدس،آفتابگردان،فلفل،خیار،گوجه،وکم هزینه طبیعی باکفیت وکمیت بالا برای سیب زمینی.

 

فروش کرم آیزنیا فوتیدا باقیمت مناسب جهت تولید کود ورمی کمپوست.،پرورش ماهی،تولید دارو  

 

واکیب های شکار

 

 جهت خرید کود ورمی کمپوست وکرم آیزنیا فوتیدا وهمچنین مشاوره راه اندازی فارم ورمی  

 

کمپوست وکوددهی محصولات با مدیریت

 

فارم های ژیانی سه وز(greenlife)تماس حاصل فرمایید

 

شماره ی تماس :09186082289قادری کنده سوره

 

Greenlifevermicompost.blogsky.com

پرورش دهندگان دام و طیور کرم خاکی آیزنیا فوتیدا خوراکی کامل

پرورش دهندگان دام و طیور پیوسته به دنبال یافتن غذا های جدید با انرژی و پروتئین زیاد و قیمت متعادل می باشند تا بازار های جهانی را در دست خود گیرند یکی از جدید ترین غذاها در خوراک دام و طیور استفاده از کرم خاکی آیزنیا فوتیدا(گڵە خۆرکە ی پشتوێن لە مل) (کرم قرمز کالیفرنیایی) می باشد .

پودر کرم خاکی وقالب های منجمد به خصوص پودر کرم ایزینیا فتیدا در کشورهای توسعه یافته و در مراکز مدرن پرورش دام و طیور جایگزین خوراک های قدیمی مانند ذرت،سویا و پودر ماهی شده است چرا که کرم ایزینیا فتیدا علاوه بر داشتن تمام عناصر خوراک های قدیمی ، دارای 70 درصد پروتئین می باشد علاوه بر این  هضم و ضریب تبدیل کرم ایزینیا فتیدا نیز بالا می باشد

با مشاهده و مقایسه میان گونه هایی از طیور مانند بلدرچین های پرورشی که از کرم ایزینیا فتیدا استفاده کرده اند و بلدرچین هایی که از پودر ماهی تغذیه شده اند متوجه شدیم که افزایش وزن ، ماندگاری و ضریب تبدیل غذایی پرندگانی که از کرم خاکی (کرم ایزینیا فتیدا ) استفاده کرده اند بسیار بهتر از پرندگانی است که از پودر ماهی وارداتی استفاده کرده اند در مقالات علمی به وفور به خوش طعم کننده هایی که به صورت طبیعی در بافت های کرم ایزینیا فتیدا وجود دارند و باعث تمایل بیشتر پرندگان و دام برای خوردن کرم ایزینیا فتیدا نسبت به مواد دیگرشده اند اشاره شده است

اسید های آمینه ای که در کرم ایزینیا فتیدا وجود دارد از غنی ترین و کمیاب ترین منابع می باشد جالب آن که پیله های کرم ایزینیا فتیدا که به آن کوکون می گویند نیز سرشار از آلبومین می باشند و این کوکون ها کاملا استریل بوده و به صورت پودر شده در تغذیه ی دام و طیور استفاده می شود

کرم خاکی ایزینیا فوتیدا بهترین غذا برای ماهی

کرم خاکی ایزینیا فوتیدا بهترین غذا برای ماهی

 در نگهداری و پرورش ماهی‌های زینتی و غیرزینتی همواره باید سعی نمود تا حد امکان به آنها غذاهایی داده شود که مشابه یا مترادف غذای آنها در محیط طبیعی باشد. از ویژگی¬های مهم غذاهای تهیه شده از کرم خاکی و یا استفاده از کرم خاکی زنده، مشابهت ترکیبات آن با نیازهای غذایی آبزیان است که از مهمترین این ترکیبات می‌توان به پروتئین اشاره کرد. انواع جلبک، کرم، دافنس، روتیفر، آرتمیا و گاماروس به عنوان غذای زنده استفاده زیادی در تغذیه آبزیان دارند، اما مهمترین غذای زنده مصرفی، کرم‌خاکی است که درصد پروتئین آن بیش از سایر گونه‌هاست.
از آنجاییکه زندگی شهری خصوصا در پرورش ماهیان زینتی امکان تولید و جمع‌آوری غذای زنده را تاحدی غیر ممکن نموده است لذا استفاده از محصولاتی همچون کپسول‌های کرم خاکی که به رورش بسیار بهداشتی و اصولی تهیه شده برای رفع نیازهای پنهان غذایی از سوی صاحبنظران توصیه می‌شود. ارزش غذایی کرم خاکی به علت بالا بودن مقدار پروتئین آن است که معمولا 45تا 70درصد وزن ماده خشک کرمها را تشکیل می‌دهد.  از ویژگیهای کپسول‌های کرم خاکی ضریب تبدیل بالای آن است بشکلی که مصرف هر یک کیلو از آن مساوی با تولید 800گرم عضله خالص در ماهیان زینتی و غیرزینتی است. کرم خاکی پروتئین قابل جذب فوق‌العاده زیادی نسبت به گوشت سفید و قرمز دارد و از طرفی توان بالایی در حفظ ارزش غذایی نسبت به دیگر انواع گوشت‌ها را حائز است. کرم خاکی یک منبع حیوانی بسیار مناسب بوده که ترکیب اسیدآمینه‌ای آن به همراه قابلیت هضم آسان آن از سوی آبزیان، خواهد توانست جیره مناسبی برای تغذیه آبزیان قرار گیرد. استفاده از کرم خاکی به جای آرد ماهی علاوه بر افزایش درصد رشد و کیفیت گوشت آبزیان، از نظر اقتصادی نیز باصرفه‌تر است. در سال 2002 میلادی میانگین پودر ماهی تولید شده برای استفاده در جیره آبزیان در دنیا شش میلیون تن بوده که این میزان در سال 2003 به 3/5 میلیون تن رسیده است و تغییر روند تولید تا سال 2007 به حدی مشهود و قابل اندازه‌گیری است که کاهش 50 درصدی جایگزینی کرم خاکی را به پودر ماهی در مجلات معتبر را مطرح می‌کنند. در پرورش ماهیان زینتی و نیز ماهیان پرورشی مانند قزل آلا ملاحظه می‌شود که در نتیجه تغذیه مصنوعی نه تنها مقاومت آنها در برابر بیماری کم شده و قدرت تولید مثل آنها کاهش می‌یابد، بلکه رنگ و شکل ظاهری و مزه گوشت نیز در مقایسه با انواعی که در طبیعت و با تغذیه طبیعی تولید می‌شوند،کاملا متفاوت می باشد.
برخی ماهیها در شرایط آکواریومی و پرورشی در استخر‌ها یا تولید مثل نمی‌کنند و یا بندرت این کار را انجام می‌دهند که دلیل آن فقر غذایی نامشهود در خصوص تامین برخی اسیدهای آمینه کمیاب است که کرم خاکی از منابع غنی آنها محسوب می‌شود. ضمنا این اسیدهای امینه برای افزایش مقاومت نوزادان ماهی و پایداری آنها برای عبور از مراحل حساس نیز لازم و ضروری هستند. امروزه در تغذیه مرحله لاروی آبزیان، تمایل به استفاده از غذای زنده وجود دارد؛ دانش بشری هنوز قادر به تامین مصنوعی کلیه نیازهای غذایی لارو نبوده و پوشش این نیاز با غذای زنده علی‌الخصوص با استفاده از کرم خاکی قطعه قطعه شده و یا درسته (بسته به نوع و شرایط) راه حل مطلوب و مطمئنی است.
با این وجود اکثر آکواریوم‌دارها و حتی آکواریوم فروشی‌ها و تولیدکنندگان ماهی‌های تزیینی چندان توجهی به آن مبذول نمی‌دارند ولی در مقابل تولیدکنندگان ماهیان پرورشی و شیلاتی در ایران تلاش‌های زیادی را برای هرچه سریعتر کردن تغییر روند غذایی ماهیان پرورشی خود انجام داده‌اند که ایران را در خاورمیانه از جمله پیشروان استفاده از روش‌های نوین و مقرون به صرفه در تعذیه آبزیان پرورشی گرم‌آبی و سردآبی قرار داده است. بیش از 30 درصد جیره غذایی آبزیان را منابع حیوانی تشکیل می‌دهند و کرم خاکی می‌تواند جایگزین مناسبی برای پودرماهی باشد. توجه به ارزش غذایی بسیار بالای کرم خاکی در ایران بقدری بالاست که شیلات ایران با راه‌اندازی مزارع پرورش کرم خاکی در سطوح وسیع اقدام به تولید آ ن برای تغذیه ماهیان خاویاری کرده است ون تایج شگرف آن کاملا قابل مشاهده است. استفاده از کرم خاکی به جای کرم سفید، هزینه تولید ماهیان خاویاری را تا شش برابر کاهش می‌دهد و این کاهش هزینه‌های تولید و نیز افزایش کیفیت ماهیان تولیدی در سایر ماهیان نیز با تفاوتی اندک موضوعیت عملی و کاربردی دارد.